Ons bedrijf
HOME ons bedrijf PLEISTERWERKEN GYPROCWERKEN ISOLATIEWERKEN PORTFOLIO CONTACT
 
       
 
            
 

Pleisterwerken W&L -Ons bedrijf

Kwaliteit, een correcte prijs en stipte planning.
Pleisterwerken W&L spitst zichtoe op een open relatie met de klant, d.w.z. dat we zeer gestructureerd te werk gaan.
We geven steeds vakkundig advies, we stellen een planning op, we maken gebruik van kwaliteitsmaterialen en we leveren een perfecte afwerking volgens afspraak. Dit laatste is dan ook de basis van een optimale en correcte samenwerking.

Wesley Wellekens, de zaakvoerder, is niet bang om de nieuwste technieken te gebruiken. Hiervoor schoolt hij op regelmatige basis bij.
Wij zijn er van overtuigd dat wij met onze firma, Pleisterwerken W&L BVBA, hét verschil in uw woning kunnen betekenen. Velen namen reeds de juiste beslissing om onze firma aan te schrijven wegens onze uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding!

Pleisterwerken W&L streeft ernaar om een betrouwbare partner te zijn van zowel architectenbureaus, bouwfirma’s, projectontwikkelaars en zeker particulieren. Wij deinzen niet achteruit voor nieuwbouwprojecten, maarook renovatieprojecten behoren tot onze doelgroep. Binnen- of buitenbepleistering, renovatie: alle werven worden met dezelfde deskundigheid benaderd en eveneens afgeleverd.

Klik alvast door en maak doorheen onze site kennis met de verschillende referenties die Pleisterwerken W&L u kan aanbieden.

  • Kwaliteit, een correcte prijs en stipte planning is voor ons van zeer groot belang.
  • Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact met ons op.
  • Wij maken, indien U dat wenst, geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Zowel voor kleine als grote werken, als particulier / bedrijven groot of klein, als aannemer of onderaannemer...daarvoor moet u bij W&L zijn.

 
       
Pleisterwerken W&L
Antwerpen
 
 
Webdesign by ICTdesign